Bra tillägg

Här finner du bra tillägg som vi rekommenderar. Sök namnet på tillägget under Tillägg > Lätt till nytt.

Contact form 7

Med tillägget kan du enkelt lägga in ett färdigt kontaktformulär på hemsidan. Fördelen med detta är att dina användare snabbt kan komma i kontant med dig. Meddelanden skickas automatiskt till den e-postadress som du angett under Inställningar > Allmänt.

All in one SEO pack

SEO – Search Engine Optimization står för sökmotoroptimering och innebär att man kan optimera hemsidan för att sökmotorer lättare ska hitta din hemsida och dess information. Fördelen är att man kan öka trafiken till hemsidan med hjälp av inställningarna i tillägget. Sökmotoroptimering är ganska komplext och bör studeras innan du börjar arbeta med det.

Websimon Tables

Ett mycket bra tillägg där du enkelt och smidigt kan skapa snygga tabeller på hemsidan. Det finns färdiga inställningar för utseende, storlek och allt. Det är bara att välja antal rader och kolumner sedan fyller du i tabellerna med det du vill publicera. Verktygets inställningar hamnar under Verktyg.

Simple 301 Redirects

Med detta tillägg kan du hänvisa olika sidor till varandra, t.ex om du flyttar något innehåll eller ändrar adress på undersidor. Om du t.ex har en undersida som heter www.minhemsida.se/sida-1 så kan du enkelt och snabbt hänvisa den sidan till www.minshemsida.se/sida-2. Ett måste för dig som framför allt bygger en stor hemsida.

Latest twitter sidebar widget

Ett jättebra tillägg för dig som postar mycket på Twitter. Tillägget lägger du till i en widget under Utseende > Widgets, ange sedan din profil på Twitter så postas dina tweets automatiskt på din hemsida.

Twitter Facebook Social Share

Med detta tillägget får du knappar på varje blogginlägg och sida där dina användare kan dela den på sitt sociala medie som Facebook, Twitter, Google+, LinkdIn m.m.

Meta slider

Många vill ha snygga bildspel på sin hemsida och då är Meta slider ett fantastiskt verktyg. Skapa bildspel och placera dem på dina olika sidor med hjälp av s.k shortcodes.

Fler tillägg kommer……